Onze multimove is er weer!

Kom samen met je kind(eren) proeven van ons groot bewegingsparcours op zondag 14 november 2021.

Een leuke bewegingsactiviteit waar de motorische ontwikkeling van jullie kind(eren) op een leuke manier wordt gestimuleerd. Een leuk ouder/kind moment waar de uitdagende bewegingssituaties van ons bewegingsparcours de bewegingsvaardigheden zoals klimmen, klauteren, springen,... van jullie kind uitdagen!

Voor kinderen tussen 2 en 6 jaar oud. Begeleiding van een volwassenen is verplicht.
Deelnameprijs bedraag 5 euro/kind. Deze bijdrage dient ter plaatse betaald te worden. 

In samenwerking met De Gezinsbond.

Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier

Is dansen en optreden jouw ding!
Zie jij het wel zitten om deel uit te maken van één van onze selectieteams dans en het beste van jezelf te geven op wedstrijden en/of optredens?
Schrijf je dan snel in voor onze selectielessen!

 

Meer informatie

Ben jij gebeten door gymnastiek of trampoline? En wil je graag een level hoger gaan? Schrijf je dan zeker in voor onze selectielessen trampoline of onze nieuwe turnselectie 'Tumbling recrea'.

      

Ook binnen de KSVT volgen wij de richtlijnen m.b.t. COVID 19 (Corona virus) op de voet. Meer info kan U terugvinden op: www.info-coronavirus.be

Met het project " Gymtastisch sporten, daar staan we voor " van Gymfed, ondertekende onze club de gedrags- en ethische code voor de trainers, juryleden, bestuursleden, ouders en gymnasten.

Samen zetten we in op een verantwoord en veilig klimaat in de club en focussen we op een gymtastische sportomgeving voor alle leden.

 

 

sponsors
In the Picture

Calendar
Een club in beweging...
Labels

K.S.V.T. Lembeek is lid van de gymnastiek federatie Vlaanderen.

© 2019, website powered by Twizzit.com