Dans of gym & jump: aan jullie de keuze!
Heb je zin in een weekje dansplezier, waar verschillende dansstijlen op het programma staan? Of ben je eerder een gym en trampolineliefhebber en wil je je komen uitleven op onze toestellen, tumblingmat & trampolines?

Voor ieder wat wils! In de voormiddag kies je voor 'dans' of voor 'gym&jump', in de namiddag amuseren we ons samen met een leuk aanbod sport-, spel- & knutselactiviteiten.

Wanneer? 5 tot en met 9 augustus 2024 
Wie? Voor kinderen van het 1ste leerjaar tot het 2de middelbaar.
Prijs? 120 €


Praktische informatie

Wanneer ?  Van maandag 5 augustus t.e.m. vrijdag 9 augustus 2024.

Wie ? Voor kinderen van 7 t.e.m. 14 jaar. Geboortejaren: 2017° t.e.m. 2010°. Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven.

Prijs: 120€

Hoe inschrijven? Inschrijven mogelijk vanaf zaterdag 20 januari 2024 9u via onderstaand inschrijvingsformulier. 

 

*Mits te weinig inschrijvingen behouden wij ons het recht het kamp te annuleren. Deelnemers worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

 

Wat mag je verwachten van dit kamp?

Onze gym & jumpkamp of ons danskamp tijdens de zomer richt zich tot kinderen van 7 t.e.m. 14 jaar (Geboortejaren 2017 tot 2010). 

We starten dagelijks met onze knotsgekke kampdans en gaan dan in groepjes aan de slag in onze keuzeoptie. In de voormiddag kies je voor de optie dansen of voor de optie gym & jump. Deze keuze is éénmalig en geef je door bij je inschrijving. 

Wat staat er op het aanbod bij jouw keuze?

  • Voormiddag

Optie 'Dans': elke voormiddag krijg je verschillende dansstijlen aangeleerd tijdens de danslessen: jazz, modern, ragga... of wat dacht je misschien van zelf eens een dansje in elkaar steken? We dansen er samen op los, onder begeleiding van onze eigen ervaren danstrainers.

Optie 'Gym & jump': springen op onze grote of kleine trampoline, turnen op onze tumblingmap of gym op onze verschillende turntoestellen. Het komt allemaal wel eens aan bod. In de voormiddag sporten of springen we er op los. Onze ervaren turntrainers zorgen voor een leuk en gevarieerd aanbod!

  • Namiddag

In de namiddag gaan we voor gezamelijke activiteiten en staan o.a. ook spel en knutselen op het aanbod. Bij mooi weer gaan onze activiteiten natuurlijk zoveel mogelijk buiten door. Waterspelletjes mogen niet ontbreken en natuurlijk hebben we ook een leuke uitstap op het programma staan!

 

Algemeen

Uren
We beginnen dagelijks om 9 uur stipt en we eindigen steeds om 16 uur. 
Daarnaast is er dagelijks opvang voorzien van 8 uur tot 9 uur en van 16u tot 17u. Deze dienst wordt door onze vereniging volledig gratis aangeboden.

Lunch & tussendoortjes 
We vragen aan de ouders om voor een gezond lunchpakket, voldoende drank (zeker bij warm weer) & 1 à 2 tussendoortjes te voorzien.

Begeleiding
Deze 5-daagse wordt begeleid door bekwame en enthousiaste ervaren trainers uit onze eigen trainersgroep!

Indeling groepen
Onze groepen worden ingedeeld op leeftijdsniveau. In de voormiddag o.b.v keuzeactiviteit.

Aantal plaatsen
Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap.

Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Enkel na het doorzenden van dit inschrijvingsformulier en betaling van het deelnamegeld is de inschrijving voltooid.
Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren via : info@ksvt-lembeek.be.
De communicatie rond het kamp (bevestiging, planning, …) gebeurt via email.

Annulatie voorwaarden
Het kosteloos annuleren van een inschrijving kan tot 2 weken voor de start van het kamp. Nadien is annulatie enkel mogelijk voor de dagen waarvoor een geldig doktersbewijs kan afgeleverd worden. We behouden ons het recht om gemaakte kosten voor uitstappen en specifiek aangekochte producten in rekening te brengen.